Vášeň

recenze

Vášeň (2024) 2 z 5 / Red-haired
Vášeň

Nejen, že se Grace musí popasovat s dokončením studia na Katmerské akademii i přes několik zameškaných měsíců výuky, navíc je potřeba se postarat o to, aby přežila ona i všichni její blízcí. Cyrus se svou zákeřností zachází opět dál a Grace i Hudsonovi hrozí pobyt v doživotním zakletém vězení. Krvana má šokující zprávy a Jaxonova osobnost se ztrácí před očima. Může to být ještě horší?

Já tu sérii od prvního dílu miluju a co si budeme, každý díl byl docela bichlička, ale autorka si zatím vždy dokázala udržet mou pozornost, sršela humorem a pořád mě něčím překvapovala. O to víc mě zklamalo, že je z třetího dílu z velké části jen prázdná vycpávka. Putování na jeden dvůr za druhým, dlouhé nudné rozhovory, abychom na konci získali jednu ubohou informaci, která nás dovede na další dvůr pro další ubohou informaci a tak pořád dokola. Až dokud se nedostaneme na to nejobávanější místo na zemi a ukáže se, že tam mají luxus jako na hotelu – za mě hodně špatný vtip.

Skutečné zvraty se dějí opravdu jen v úvodu a v závěru, proti čemuž bych neměla až tak velké výhrady, kdyby mě zbytek příběhu tak nenudil. Chybělo mi prostředí akademie i starý Hudson, který si Grace dobíral na každém kroku. Tady zkrotl jako beránek a sice je to stále miláček, ale je sakra škoda, že ho autorka úplně utlumila.

Jsem teď popravdě na vážkách, jestli v sérii pokračovat, protože co když těch vycpávkových dílů je v sérii víc? Tento hodnotím 2,5/5* a jsem zvědavá, jestli sérii dokončím.

Vášeň Vášeň Tracy Wolff

Každé rozhodnutí má své následky. Třetí díl návykové upíří ságy. Nejspíš jsem dosáhla bodu zlomu. Jako by studium na Katmerské akademii nebylo už tak dost stresující, můj vztah se z komplikovaného změnil na hotovou katastrofu. Do ... více

Komentáře (0)