Léto na zámku

recenze

Léto na zámku (2024) 5 z 5 / Knihomolkapaja4
Léto na zámku

Jako první mě zaujal obal knihy, tak jednoduchý a působí moc příjemně.
Od začátku mě kniha vtáhla do děje, autorky styl mi hodně sedl a nemohla jsem odtrhnout oči od knihy. Hlavní hrdinka Magda a její kamarádka Zuzka mi byly sympatické hned. Manipulátor Milan a přítel Magdy mě od začátku štval a nechápala jsem omluvy, které pro něj Magda měla. Radim, který spravoval zámek ve Slatiměřicích se mi také zamlouval a byla jsem zvědavá, co všechno se bude dít. Také bych ráda poukázala na detaily, které autorka popsala během restaurování obrazů a taky u vitráží, jak vznikají a na co si dát pozor. Příběh je opravdu moc čtivý a doporučuji všem romantickým duším.
Myslela jsem, že je to autorky jedna z prvotin a ona má na kontě slušnou řádku knih. Doporučuji se podívat i pod její pseudonym Sarah Parsley. Rozhodně mám v plánu přečíst si autorky další knihy.

Tímto také moc děkuji nakladatelství MOBA k poskytnutí recenzního výtisku.


Léto na zámku Léto na zámku Šárka Hieková

Magda, studentka umělecké školy, odjíždí na léto na starý zámek, kde má za úkol restaurovat obrazy. Její přítel Milan je proti, ale ona vidí v zakázce velkou příležitost a šanci něco se naučit. Práce ji baví a je skutečně zajímavá... více


Komentáře (0)

Přidat komentář