Nadčasové poselství knihy "Nikdo není daleko"

recenze

Nikdo není daleko (1999) 5 z 5 / actavis
Nikdo není daleko

Kniha "Nikdo není daleko" od Richarda Davida Bacha představuje jemné a dojemné literární dílo, které se zabývá tématem spojení mezi lidmi, bez ohledu na fyzickou vzdálenost. Její jednoduchý, avšak hluboký text doplňují éterické akvarelové ilustrace, které podtrhují meditativní atmosféru příběhu.

Kniha oslovuje čtenáře všech věkových kategorií. Děti mohou v příběhu nalézt základní myšlenku o přátelství a lásce, zatímco dospělí objevují hlubší vrstvy poselství o neviditelných vazbách, které mezi námi zůstávají i přes velké vzdálenosti. Tato univerzální pravda o lidských vztazích je vyjádřena způsobem, který čtenáři přináší pocit naděje a útěchy.

Kniha vyznívá jako nadčasové dílo, jež není určeno jen pro děti, ale pro všechny, kteří touží po zamyšlení nad tím, jak mocná je lidská mysl a srdce, pokud jde o spojení s těmi, které milujeme.

Děkuji nakladatelství Synergie Publishing SE za poskytnutí recenzního výtisku.


Nikdo není daleko Nikdo není daleko Richard David Bach

V tomto kouzelném příběhu plném poezie a překrásných ilustrací se dozvíte, jak Richard Bach cestoval k malé holčičce Rae přes tisíce kilometrů pouští a hor a jak zvláštní dárek přinesl. Dvoustránkové barevné ilustrace, každá s ve... více


Komentáře (0)

Přidat komentář