Nejlepší thriller roku!

recenze

První slovo platí (2024) 5 z 5 / veruptackova
První slovo platí

Evie Porterová neexistuje. Je to jen jedno z jejích mnoha jmen. Když od svého šéfa, záhadného pana Smitha dostane jméno cílové osoby, vše si o ní nastuduje a čeká na další instrukce. Jenže tentokrát k cílové osobě přilne víc než by bylo vhodné.

V této recenzi si dovolím pár klišé, protože žádná kniha je nesplňovala tak jako tahle. Příběh mě vtáhl od první strany, díky naprosto skvělému stylu psaní a způsobu, jakým autorka dávkuje informace. Tady vám prostě "ještě jedna kapitola" nestačí. Budete chtít vědět víc a zjistit, kam to celé povede. Střídají se kapitoly ze současnosti, ale poznáváte i minulost hlavní hrdinky a její střípky vám pomalu dotvářejí obrázek osoby, která je velmi inteligentní a rafinovaná. Dlouho jsem nečetla thriller, ve kterém by byla tak bravurně zvládnutá psychologie postav. V knize je navíc hned několik WOW momentů a já vám garantuju, že se při čtení nudit rozhodně nebudete. A já přiznávám, že když už jsem si říkala, že tuším závěr knihy, dokázala Ashley Elston moji teorii rozcupovat, za což jí dávám rozhodně body na víc. Bezprostředně po dočtení jsem knihu chtěla začít číst znovu, protože tohle byl prostě dokonalý thriller!

První slovo platí je nejlepší thriller, který jsem četla nejen letos, ale pravděpodobně i za několik posledních let. Je nejen neskutečně návykový a svým dějem opravdu originální. Zkrátka kniha, na kterou jen tak nezapomenete a proto ji doporučuju všem milovníkům napětí. A těm z vás, kteří máte rádi přiběhy s tajnou identitou dvojnásob.

Za poskytnutí knihy moc děkuji Metafoře. Tohle jsem si opravdu neskutečně užila!


První slovo platí První slovo platí Ashley Elston

Evie Porterová má všechno, co by si milá jižanská dívka mohla přát: dokonalého, starostlivého přítele, dům s bílým plotem a zahradou, přátele. Má to jediný háček: Evie Porterová neexistuje. Jako první se dozví novou identitu: Evi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář