Recenze na Lekce flirtování

recenze

Lekce flirtování (2024) 4 z 5 / knizni_blizenec
Lekce flirtování

V rámci #spoluprace pro @humbook @humbook_blogeri jako #humbookblogeri jsem dostala příležitost si přečíst tuhle vánoční romantiku, za což moc děkuju A jaká byla?

SHIRA - Hlavni hrdinka je 19 léta holčina, upřímně mi přišla spíš o několik let mladší. Byla to moc fajn postava, je dospívající, cítí se v romantické sféře, ale i ve společnosti outsiderem. Chce být ve všem dokonalá a to vše jí trápí. Její vývoj byl zajímavý a tak moc jsem ji fandila!

Tyler je takový ten playboy, co ale skrývá víc, což jsme prokoukla hned na začátku a bylo mi jasné, jak to je. Líbilo se mi, jak pomáhal Shiře, jaký byl posluchač a věděl, co říct.

Jejich láska byla trošku zamotaná, hlavně když Shira usiluje o dokonalého Isaaca. Jejich popichování, upřímnost, lekce flirtování... To byla fakt sranda a určitě se pobavíte.

Ocenila jsem tu lehkou detektivní linku, která byla dost velkém zpříjemněním děje. Ten taky doplňovala opravdu velká rodina (každý člen je nějaký a dohromady byly boží!). Užijete si tu tak i rodinnou atmosféru. Upřímně jsem byla ráda, protože romantická linka byla jednoduchá a kniha byla potřebovalo něčím “vycpat.

Co jsem ocenila, bylo dozvědět se o židovské Chanuce, jaké mají Židé tradice, písně, hry, jak odlišně slaví pro mě typické Vánoce. Vše bylo hezky vysvětleno a bavilo mě to.

Kde jsem trošku viděla nedostatek, že mě to ke konci už přišlo stejné, předvídatelné, detektivní linka se komplikovala, láska mezi Shirou a Tylerem byla do očí bijící, trošku právě natahovaná.

Kniha se četla hezky, byla vtipná, opravdu vánoční, romantická oddychovka, co vám vytvoří instantně vánoční náladu. Nejvíce bych to doporučila čtenářům v dospívajícím věku, určitě se v lecčem najdou a líbily se mi myšlenky ohledně dokonalosti, cítit se jiný, nebo jak se překonat.

Podtrženo sečteno - Tahle kniha byla moc fajn vánoční oddychovkou, co ve mně probudila vánoční náladu. Pokud přesně tohle hledáte, chcete se u knihy i zasmát, číst o první lásce, rodinné pohodě - značka ideál!

Lekce flirtování Lekce flirtování Hannah Reynolds

Volné pokračování knihy Tajemné dopisy. Shira Barbanelová má plán. Během Chanuky si najde kluka! A už má dokonalého kandidáta – Isaaca. Je spolehlivý, skvělý a sexy. Jediný problém? Jak jde o flirtování, Shira je v koncích. V tu ... více

Komentáře (0)