Skvělé letní čtení

recenze

Trable s láskou (2024) 5 z 5 / bradovav
Trable s láskou

Kdyby byly všechny knihy tak čtivé, jako ty od @juliecaplinauthor - bylo by na světě daleko více čtenářů.

Kniha Trable s láskou je literárním domovem, který je čtenáři od první stránky jasný, známý. Je to svět, který vás přivítá, uhrane a nepustí zpět. V knihách této autorky je příběh tak bravurně podán, že se orientujete od první stránky. Sama autorka zmiňuje ve svém poděkování, že je kniha jiná, že si ji psala jen tak bokem.

Pokud jste četli více knih od Julie, pak tuto odlišnost můžete vnímat stejně jako já. Za mě jde o knihu, která je více blízká reálnému světu. Hlavní hrdinka Jess to prostě nemá jednoduché a život jí klade pod nohy samé překážky. V průběhu čtení můžeme sledovat její vlastní změnu. Změnu ve vidění svého okolí, sama sebe a změnu v odhodlání myslet také jednou sama na sebe. Závěr knihy dovolí Jess odhodit všechny slušnosti, zvyklosti a postavit se sama za sebe a své štěstí.

Pro mě inspirativní! Každá z nás by totiž měla jednou za čas myslet hlavně na sebe a nešlapat sama sobě po štěstí.

Skvělá kniha na tyto letní, horké večery. Naprosto doporučuji k vodě a na prázdniny.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Trable s láskou Trable s láskou Jules Wake (p)

Když Jess potká na zahradní párty Sama, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Hráče kriketu si ovšem nárokuje influencerka Victoria, která odmítá uznat, že se zamiloval do jiné, a hodlá mu to pořádně znepříjemnit. Jess ze zkušeno... více


Komentáře (0)

Přidat komentář