Úsvit Onyxu

recenze

Úsvit Onyxu (2024) 4 z 5 / lena.o.knihach
Úsvit Onyxu

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Hlavní hrdinka Arwen se obětuje, aby zachránila svou rodinu a vydává se do království, kterému vládne krutý a nemilosrdný vládce. Kane ve světě nemá moc dobrou pověst, ale čtenáři už tuší, že za tím něco bude..

Tahle hlavní dvojice mě prostě a jednoduše dostala. Arwen jsem si od začátku velmi oblíbila. Je to chytrá, krásná a inteligentní dívka, která si stojí za svým a Kane? Toho si nejde nezamilovat.
Chemie mezi nimi fungovala skvěle a u jejich rozhovorů jsem se moc bavila.

Sympatické mi byly i vedlejší postavy, kterým autorka věnovala tolik prostoru, aby je dostatečně vykreslila a nebyly ploché.

Na to, že se jedná o autorčin debut, se mi to četlo úplně samo. Kate Golden už teď píše čtivě, a já se nemůžu dočkat dalších dílů, které budou stejně dobré, ne-li lepší.

Úsvit Onyxu je skvělý první díl nové romantasy série! Sice nepřekvapivý a s minimálním počtem šokujících zvratů (alespoň pro mě), ale i tak jsem si to neskutečně užila.


Úsvit Onyxu Úsvit Onyxu Kate Golden

Napospas králi temnoty. Začátek nebezpečně žhavé romantasy série. Arwen Valondaleová nikdy nečekala, že se obětuje, aby zachránila milovanou rodinu. Nyní je zajatkyní v nejnebezpečnějším království široko daleko a pomocí svých ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář