Vést cukrárnu není tak jednoduché..

recenze

Cukrárna Sladký život (2024) 3 z 5 / Knihomolka97
Cukrárna Sladký život

Když Holly odhalí nevěru svého přítele, rozhodne se vrátit do malebné vesnice v Cotswolds. Kdysi zde pracovala v místní cukrárně, které však nyní hrozí krach. Holly to ale rozhodně nehodlá dopustit a cukrárny se ujme.

Holly je sympatická hrdinka, která se snaží vrátit cukrárnu na výsluní, jenže ta je v daleko horším stavu, než si myslela, takže tento úkol není vůbec jednoduchý. I mě upřímně až zarazilo, jak daleko to nechala bývalá majitelka zajít.
Holly jsem fandila, zároveň mi však vadila její naivita a důvěřivost, když některé momenty a výstražné signály byly přímo do očí bijící. Někomu se totiž její plán nehodí do krámu, takže se ho snaží překazit. Kdo? To bylo poměrně dost jasné..
Do života jí vstoupí i noví přátelé, které jsem si oblíbila.

Jedná se o oddechový příběh, který se odehrává v hezkém prostředí, ale není vyloženě romantický, i když nějaký náznak tu je. Romantická linka se pravděpodobně rozvine více ve druhém díle. Jestli ho budu číst, si ještě rozmyslím.

Cukrárna Sladký zivot je jedna z těch knih, které vám při čtení rozhodně zpříjemní dny, ale v paměti moc dlouho nezůstanou.


Cukrárna Sladký život Cukrárna Sladký život Hannah M. Lynn

Když Holly odhalí nevěru svého přítele, rozhodne se vrátit do malebné vesnice v Cotswolds, s níž ji pojí řada sladkých vzpomínek. Doslova, neboť kdysi pracovala v místní cukrárně. Té však nyní hrozí krach a Holly to rozhodně nehod... více


Komentáře (0)

Přidat komentář