Vivian Brazierová se chce stát uměleckou fotografkou. Zatímco pracuje na spění svého snu, tak musí platit účty, proto se taky živí jako fotografka míst činu.
Došlo k vraždě slavné herečky, která je další obětí sériového vraha, kterému se říká „Vrah s dýkou". Pro přezkoumání všech fotografií si Vivian všimne jistých detailů. Jsou to detaily, které vidí jenom zkušené oko fotografa. Bohužel... objevení těchto detailů pro ni znamená smrtelní nebezpečí.
Nick Sundrige má jedinečný talent, nebo jak tomu říká on... prokletí. Vidí věci, které ostatní vidět nemohou, živí se jako vyšetřovatel. Teď má za úkol ochránit Vivian, které jde o život.
Nick a Vivian společně objeví, že Vrah s dýkou pochází z vyšší společnosti. Oslnivý svět hollywoodské smetánky. Je to svět klamů, iluzí a temných tajemství. Tímto světem musí projít, aby odhalili vraha, který se nezataví před ničím, aby je mohl přidat na výstavu svých obětí.
Úžasné zakončení. Celá série mi přijde skvělá. Malé město, oslnivý svět Hollywoodu, paranormální schopnosti. Pro mě bylo zajímavé i to, že je v knize fotografování, umění. Vraždy, napětí, překvapení, nebezpečí, ale i erotika a jiskření mezi hlavními hrdiny. Ale žádnému dílu jsem nemohla dát plný počet kvůli tomu, že v každém díle byla až moc vrahů. Dost se mi to pletlo... kdo, co udělal a proč. Kdyby autorka ubrala, tak by to bylo lepší.
Fotografie smrti Amanda Quick (p)
Vítejte v Burning Cove v Kalifornii, kde se pod hollywoodským pozlátkem skrývá nemilosrdný vrah... Vivian Brazierová si nikdy nepředstavovala, že jako umělecká fotografka bude přijímat noční telefonáty, aby vyfotila děsivá místa ... více