Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 3 z 5 / lena.o.knihach
Všemi smysly

Za knihu v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Protože jsem se do Čtvrtého křídla zamilovala, nemohla jsem přece vynechat další autorčinu knihu, i když jde o jiný žánr. Všemi smysly je hokejová romance (a ty já můžu), takže vůbec nebylo, o čem diskutovat.

Na knihu jsem se neskutečně těšila a rozečítala ji s úsměvem na tváři, jenže mi to moc dlouho nevydrželo. Hned na začátku přišla od Rebeccy Yarros studená sprcha.

Když dvacetiletá Ember otevře dveře dvěma vojákům, svět se zhroutí. Život se jí, mámě i dvěma sourozencům obrátí vzhůru nohama, protože už nikdy nic nebude tak jako dřív.
Do toho potká Joshe, potetovaného hokejistu, do kterého byla zamilovaná už v prváku. Jen s ním teď dokáže zapomenout na bolest…

I když mi postavy byly sympatické a chemie hlavní dvojici nechyběla, přes tu šílenou předvídatelnost jsem si ten příběh někdy ani neužívala.

Je to velmi čtivá a celkem i krátká knížka, jenže se tu odehrává jedno klišé za druhým. Není tu nic, čím by autorka aspoň trochu vybočila nebo mě překvapila.


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář