Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 5 z 5 / vendy6619
Všemi smysly

Tahle knížka se ke mě dostala v rámci recenze od nakladatelství Fragment a nakladatelství Albatros za což jim moc dekuju.

Už počátku se příběh ubírá tragickým směrem rodiny December. Ani v lásce nemá vyhráno. Vše se ji začne hroutit pod rukama do doby než se na scéně objeví přitažlivý hokejista, který ji ukáže jak se z celého smutku vymanit. A na December stojí celá možnost volby.

„To, abys byla šťastná, je pro mě důležitější než tě mít nablízku.“

Celý příběh je tak krásný. V hlavní roli s December a Joshem, kteří si ukradli moje srdce hned od začátku. Oba si procházejí svými démony a chtějí se s tím poprat.
Vlastně mám pocit, že se u autorky nedá předvídat další události. Dokázala mě několikrát překvapit a dokonce i několikrát jsem měla na krajíčku. Jsem ráda, že se autorka pustila do témat, kterým se kniha věnuje.
Já vlastně ani nevím co bych tomu vytkla. Příběh utíkal neuvěřitelně rychle a začte se člověk hned od prvních stran.
Myslím, že tenhle začátek série je krásný. A já se těším na další knihy autorky.
Kniha je navíc protkaná krásnými citáty, které si chci zapamatovat.

„Hlavně nezapomeň požádat o pomoc, až ji budeš potřebovat. Nesnaž se to zvládnout sama.“

Za mě moc doporučuji pokud si chcete u příběhu odpočinout, vyčistit hlavu, trochu začít závidět lásce těch dvou. Nebo pokud nevíte jak z určitých situací ven. S Ember se řešení vždycky najde.

„Gus má moje číslo, protože jsem jeho trenér. Teď ho máš ty, protože jsem tvoje cokoliv.“

Ponořte se do světa romantiky, lásky a hokeje. Nebudete litovat!


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář