Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Všemi smysly

Za poskytnutní knihy k recenzi moc děkuji společnosti Albatros Media v rámci spolupráce.

Rebecca Yarros a její další kniha! Hlavní hrdinkou příběhu je dvacetiletá Ember, která momentálně prožívá těžké období. Její táta, který působil v armádě jako doktor, tragicky zemřel a ona se musí postarat o pohřeb, mladší sourozence i mámu, která se psychicky složila. Naštěstí se objeví Josh Walker, hokejista, velký fešák, který byl kdysi její idol. Nějakou dobu ho neviděla a teď to vypadá, že je z něj úplně jiný člověk, než jakého si ho pamatovala.

Pokud se chystáte číst tuto knihu, nezapomeňtě si vzít kapesníčky. Je to emočně silná kniha, kde snad ani nejde nebrečet.
Josh se zařadil mezí mé nejoblíbenější knižní boyfriendy. Úžasný muž, který dokázal vyvolat úsměv na tváři i totálně dojmout. Miláček jeden.
Ember byla rozhodně sympatická hrdinka. Plně jsem rozuměla jejím názorům ohledně armády a vojákům. Taky si nedokážu představit žít život s někým, u kterého bych se bála, že se jednoho dne nevrátí domů.
Romantická linka mě moc bavila. Je dojemná, vášnivá, komplikovaná. Hodně jsem ji prožívala.
Byť je příběh poměrně předvídatelný a dalo se odhatnout, jakým směrem se bude vyvíjet, absolutně mi to nevadilo. Hltala jsem stránku za stránkou, až jsem se ocitla na konci.

Všemi smysly je prvním dílem série, ale nemusíte se bát, kniha končí uzavřeně, protože další díly jsou o jiných párech. A já se na ně moc těším!


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář