Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 5 z 5 / renulka16
Všemi smysly

U které knihy jste naposledy brečeli?
U mě je to jednoznačně kniha Všemi smysly od Yarros. A ne, nebylo to třeba až na konci. Bylo to hned od prvních řádků. Naposledy mě takhle asi dostala kniha Jasmína.

Od Yarros jsem četla Čtvrté křídlo, které se mi velmi líbilo, ale bylo na mě až příliš podrobně zpracované. Kdežto tato kniha, byť není tak podrobně zpracována, má všechno, co správná kniha má mít. Má emoce. Hodně emocí. Radost provází smutek, obrovská ztráta, láska. Vojenská tématika. Těžká rozhodnutí. Kniha, která toho má mnoho, přesto, že nemá příliš řádků, protože někdy je méně více.

Pokud jste přesně ten typ jako já, který se rád a dobrovolně emocionálně ničí a rád u knih brečí, věřím, že ta kniha bude tou pravou volbou. A hlavně si nezapomeňte pořádnou nálož kapesníků, protože u této knihy nemůže zůstat žádné oko suché.

Autorka si s námi čtenáři umí pohrávat a když si člověk myslí, že konečně nastává hezké období, přijde zase nějaký zvrat...

Neskutečně silný příběh...


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář