Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 4 z 5 / Andrea.Mayer
Všemi smysly

December právě prožívá nejhorší období svého života. Musí se vyrovnat nejen se smrtí otce a rozchodem, ale zároveň se také postarat o psychicky zhroucenou matku, domácnost a mladší sourozence. Když se na scéně objeví kluk, do kterého byla zamilovaná na střední, emocionální bouře je na světě.

Všemi smysly je krásný příběh o lásce, ztrátě a porozumění. Ptáte se, jestli jsem plakala? Ano. Několikrát. Opět se potvrdilo, že Rebecca Yarros to se slovy umí. Styl psaní je překrásný, nenásilně vás vtáhne do příběhu a přinutí vás naplno vnímat všechny ty surové emoce, které hlavní postava cítí.

O tom, že vyrůstat v armádní rodině není žádný med, ví Ember své. Není divu, že v některých pasážích působí mnohem dospěleji, než ve skutečnosti je. Sledovat ji, jak se snaží být silná a přitom cítit všechnu její bolest a zoufalství mi trhalo srdce. Není divu, že jsem si zamilovala chvíle, kdy její utrpení prozářily okamžiky plné štěstí po boku Joshe a to i přesto, že Ember byla povětšinou zmatená ze svých pocitů.

Díky autorčině důvěrné znalosti armádního prostředí je příběh plný drobných detailů, které ho dělají věrohodným. Už teď se moc těším na další díl!

Kniha je součástí série Vzlety a pády, kde má každý z příběhů jiné hlavní postavy, takže pokud vás zajímá, jak to vlastně s Ember a Joshem dopadlo, musíte si počkat na čtvrtý díl.

Za poskytnutí recenzního výtisku v rámci spolupráce, moc děkuji Albatrosmedia.cz


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář