Vzplanutí: První kolo

recenze

Vzplanutí: První kolo (2023) 3 z 5 / EvikU.
Vzplanutí: První kolo

Vzplanutí k této knize se u mě konalo, když jsem se dozvěděla o jejím vydání, vyslechla anotaci,uviděla obálku a nápisy na přední straně. Jenže jaké bylo moje překvapení, když kniha nesplnila, to co slibovala.

Při čtení mě děsně rozčilovali hlavní hrdinové, jejich nepochopitelné chování. Nenáviděli se, fajn, tak jsem si říkala, že ta láska a spalující vášeň přijde postupně. No žel, nepřišla. Na 370 straně ho stále nenáviděla, on ji nesnášel a za celou knihu byli asi jen 3 polibky a i u toho se jí promítalo v hlavě, jak se jí to nelíbí.

Čeho bylo v knize vrchovatě byly mejdany a ožíračka, přestože to byli 17 leté děti a rodiče věděli, že jdou na chlastačku a bylo to v pohodě. Občas tam byla nějaká akce, která nebyla úplně bezpečná nebo vyváděli povyražení, které nebylo úplně v cajku se zákonem, ale nic dramatického.

Ilegální box, na který jsem čekala, tam byl pouze jednou a jen okrajově a skoro až na konci knihy. A do té doby jsem se opravdu u knihy nudila. Opíjeli se, zvraceli do trávníku a vyspávali kocovinu.

Abych jen nehanila, líbilo se mi v knize přátelství Victorie, Mia a Chris už od dětství. A Nathanielova ochrana, když se dokázal zastat cizí ženy, kterou obtěžovali jiní muži. Jedna z knih, u kterých se mi ulevilo, že jsem ji dočetla. Jelikož tam byly i světlé chvilky, kdy se mi kniha líbila, hodnotím jako průměr.

Vzplanutí: První kolo Vzplanutí: První kolo P. S. Herytiera (p)

Victoria Joseline Clarková nikdy nepatřila k těm nejrozvážnějším dívkám, ačkoli jí nelze upřít dostatek inteligence. Po celých sedmnáct let svého života se považovala za průměrného člověka a vedla průměrný život. Studium na renomo... více

Komentáře (0)