Zakázané uvolnění

recenze

Zakázané uvolnění (2024) 4 z 5 / bookbug_cz
Zakázané uvolnění

"Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají!“

Tuhle kouzelnou formulku najdete na zadní straně téhle sympatické knížky. Vzhledem k názvu titulu se to může zdát jako klišé, ale mě to vlastně pobavilo. Ví čtenář, co může očekávat? Beze všeho…možná jsem ale čekala trošku víc hate to love, což vidím jako jediné drobné mínus tohoto Zakázaného uvolnění.

Summer tvrdě pracuje na svém snu stát se sportovní psycholožkou. A právě ten velký sen o budoucnosti ji pohání ve studiu na Dalton University.

Summer se snaží dostat do prestižního magisterského programu, kde by mohla nejen studovat, ale i pracovat s reprezentací USA. Dostat se tam je náročné a konkrétně jí to dost ztěžuje vedoucí práce doktorka Langstonová. A je to právě ona, kdo po Summer požaduje, aby svou vědeckou práci psala o hokeji. O sportu, který z duše nenávidí a ze kterého se jí nechutí kroutí všechny prsty na nohou. A jelikož se práce týká výzkumu vyhoření u univerzitních sportovců, dostane jako zdroj samotného kapitána hokejového týmu Aidena Crawforda. Kluka s vysokým sebevědomím, uhrančivýma očima a neodolatelným šarmem. Summer zpočátku odolává, neboť ji a její práci Aiden několikrát urazí, ale jak už to bývá – jsou nuceni spolupracovat, a tak se vzájemně poznávají a zjišťují, že mají víc společného, než se může na první pohled zdát.

Každá stránka je nabitá energií. Ať už tou hokejovou, romantickou až erotickou. Žhavá tahle kniha opravdu je. Takže formulka na zadní straně rozhodně nelže. Bavila jsem se, ale některé scény mi přišly zbytečné a nic nového nepřinesly. Scény z typických vysokoškolských večírků mi přišly jako jedno velké klišé a nic dramatického a důležitého se na nich nedělo. Na můj vkus to jejich vzájemné špičkování skončilo moc brzy, ale chápu, že to takhle působilo o něco reálněji. Nicméně těch „přeslazených“ prvků tam na mě bylo už trošku moc.

Za knihu děkuju nakladatelství GRADA v rámci #spoluprace

Zakázané uvolnění Zakázané uvolnění Bal Khabra

Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají! Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně při... více

Komentáře (0)