Nejlepší romantická kniha poslední doby. Nejdříve pošťuchování, později náznaky přátelství, přitažlivosti až později láska. Jejich chemie fungovala na plné obrátky, četla se sama.
Summer se touží stát sportovní psycholožkou, aby byla přijatá do magisterského studia, musí spolupracovat s Aidenem, kapitánem hokejového týmu v Daltonu. Summer nesnáší hokej a hokejisti obzvlášť. Nebo je v tom něco jiného?
Atmosféra knihy byla naprosto skvělá, hokej mám ráda a tato kniha mi ji přinesla v celé své kráse. Samozřejmě se v knize neřeší jen hokej, ale i bolestné události obou hrdinů.
Aiden a Summer se k sobě dokonale hodí, v knize nechybí humor, láska, přátelství, mateřská láska, ale ani kvalitní sex. Abych to shrnula, knize nechybělo nic. Na konci knihy mi tekly slzy. Buď jsem taková cíťa nebo kniha vyvolává ty správné emoce.
A ano je to místy až trochu moc sladké a dokonalé, ale každý máme rád pohádky a šťastné konce. Druhý díl si určitě přečtu.
Zakázané uvolnění Bal Khabra
Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají! Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně při... více