Záměna

recenze

Záměna (2012) 5 z 5 / michaelaXvGn
Záměna

Toto je moja prvá kniha od autorky a určite nie posledná. Kniha Záměna je prvou knihou z Tetralogie Bratří MacLachlanů, a teda, na začiatok veľmi dobré.

Hlavná linka je romantická a vedľajšia je obchodná, biznisová, keďže sa ocitáme v prostredí obchodníkov a miliardárov. V tomto prostredí sa ocitá aj tlmočníčka Vivien, ktorá má prekladať obchodné rokovania, no jej oblé krivky a kradmé pohľady sa zapáčia Ryanovi, ktorý je jedným z jej sexi šéfov.

Kniha má 2, takže si čitateľ užije zopár ozaj pikantných scén. Od ich prvého stretnutia až po koniec bolo v knihe cítiť sexuálne napätie, ktoré som si maximálne vychutnávala. To ako si Ryan nárokoval Vivien mi prišlo sexi, a Vivien na tom bola rovnako.

Počas celého príbehu má čitateľ možnosť sledovať čo sa deje v hlavách oboch hlavných hrdinov, pretože pohľady sa nepravidelne striedajú. Príbeh sa číta rýchlo vďaka formátu, ale aj vďaka pútavému štýlu autorky a zhltnete ho tak na pár posedení. Ako čerešničku na torte nám autorka pripravila bonusovú kapitolu, o ktorej sa viac dozviete po dočítaní. A pre nedočkavcov je tu aj ochutnávka z ďalšej časti, o ďalšom neodolateľnom bratovi.

Záměna Záměna Nika Peas (p)

Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po... více

Komentáře (0)