Zkouška ohněm

recenze

Zkouška ohněm (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Zkouška ohněm

Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci spolupráce děkuji společnosti Albatros Media.

Hlavní hrdinka Cassie je profesionální hasička, což pro ženy není úplně typické povolání a taky se často setkává s podceňováním. Je ale šikovnější než někteří chlapi a jen tak se nenechá odradit. Má našlápnuto na skvělou kariéru, jenže se její plány krapet přibrzdí... Když se přestěhuje za nemocnou matkou, musí se přizpůsobit novému prostředí hasičské stanice, kde o ni zrovna nestojí.

Cassie mi velice sedla, líbila se mi její houževnatost a touha pomáhat lidem. Nesla si v sobě nejedno trauma z minulosti, neměla jednoduché dospívání, což se na ní podepsalo. Od lidí si spíš držela odstup a lásku? Pff lásku nebrat!
Zelenáč, který má i pěkné jméno, ale je to prostě Zelenáč, byl od prvního momentu miláček. Přátelský, milý, sexy nováček u hasičů, kterého si nešlo neoblíbit.

Nejedná se vyloženě o romanťárnu, kde by vévodila romantická linka. I když tu samozřejmě je a je příjemná, nenásilná.
Přesto, že je to spíš odpočinkové a lehčí čtení, autorka se věnuje vážnějším tématům. Cassie se navíc někdo snaží znepříjemnit život, takže se rozhodně nenudíte. Je to příběh, ve kterém hraje důležitou roli i odpuštění, což se mi líbilo.
A přiznávám se, že jsem byla ke konci i dost naměkko.


Zkouška ohněm Zkouška ohněm Katherine Center

Láska je ten nejsilnější živel. Od autorky romantického hitu Bodyguardka. Královna pohodových romancí Katherine Center po úspěšné Bodyguardce přichází s knihou Zkouška ohněm. I tentokrát se hlavní hrdinka věnuje povolání, které... více


Komentáře (0)

Přidat komentář