Česká kuchařka podle krevních skupin recenze

Česká kuchařka podle krevních skupin
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34206/ceska-kucharka-podle-krevnich-skupin-34206.jpg 5 2 2

Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Pro všechny základní skupiny přináší nepřeberné množství receptů, jejichž počet lze navíc velmi jednoduše znásobit kombinací vhodných potravin. Velkou výhodou těchto receptů je, že jejich příprava zabere jen málo času, jsou levné a vyhovují všem, kdo jsou zvyklí na tradiční českou kuchyni. Velmi úspěšná kniha Marie Černické využívá nejnovějších poznatků o zdraví a krevních skupinách a aplikuje je na české poměry. Prvenstvím knihy je rozlišení významu Rh faktoru. Publikace obsahuje velké množství receptů, vhodných pro všechny krevní skupiny a typy. ... celý text

U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.

Štítky knihy

stravování, výživa krevní skupiny

Autorovy další knížky

Marie Jana Černická
česká, 1949 - 2011
2007  100%Česká kuchařka podle krevních skupin
2002  20%Srdce v kruhu, aneb jak dál po krevních skupinách
2000  0%Kuchařka podle hodiny narození