Jak nezemřít - Kuchařka recenze
Michael Greger , Gene Stone
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních. MICHAEL GREGER, M.D., FACLM je lékař, autor a celosvětově uznávaný řečník, který hovoří o hned několika důležitých tématech týkajících se veřejného zdraví. Je autorem New York Times bestselleru Jak nezemřít a vede NutritionFacts. org, první webovou stránku svého druhu, která je nezisková a založená na vědeckých poznatcích a která denně zdarma přináší videa a články o nejnovějších objevech ve výživě. GENE STONE napsal mnoho knih o ochraně zvířat a rostlinné stravě, včetně New York Times bestselleru Forks Over Knives. Je také spoluautorem knihy Jak nezemřít, The Engine 2 Diet a Living the Farm Sanctuary Life. ROBIN ROBERTSON vytvořila mnoho receptů a napsala více než dvacet kuchařek, včetně Vegan on the Cheap, 1000 Vegan Recipes a Quick Fix Vegan. Než se stala odbornicí na kuchařky, pracovala jako šéfkuchařka a učitelka vaření. Je také autorkou rubriky „The Global Vegan“ v časopise VegNews.... celý text
Literatura faktu Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2018 , NoxiOriginální název:
The How Not to Die Cookbook: 100+ Recipes to Help Prevent and Reverse Disease, 2017
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.