Můj divotvorný hrnec - Když česká kuchyně žije recenze
Jaroslav Sapík
Jaroslav Sapík zcela záměrně již desetiletí navazuje na tradice měšťanské kuchyně, která ve své nejlepší podobě patřila ke špičce evropské gastronomie. Jeho nová česká kuchařka představí klasickou i moderní českou kuchyni založenou především na domácích produktech. Její členění zdůrazňuje chuťovou pestrost i moderní kuchařské trendy i hlediska racionální výživy. Jaroslav Sapík představí nejen přes 40 receptů, ale zároveň představí historii české kuchyně, upozorní na její přednosti, na něž je dobré navazovat, nevyhne se však ani současným negativním prvkům. Kapitoly o historii doprovázejí dobové fotografie a dokumenty, staré, často rodinné recepty a osobní vzpomínky autora této výjimečné kuchařky.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2019 | Od hospody k hospodě |
2012 | Můj divotvorný hrnec |
2012 | Můj divotvorný hrnec - Když česká kuchyně žije |
2005 | Česká kuchyně je klasa |
2016 | Čtyři roční období na talíři |