Úsporná kuchařka recenze
Anuše Kejřová
Jak uvařit levně a přitom dobře a zdravě. Anuše při psaní svých receptů vycházela nejen z českých tradic, ale také zde najdeme stopy kuchyně evropské. Ve své době také sledovala nejnovější trendy ve zdravém stravování . Obsah: Polévky, omáčky, masitá jídla a pečeně, drúbež domácí, zvěřina a divoká drúbež, ryby, králičí kuchyně, paštiky, sýry, lahúdky, příkrmy, saláty, zeleniny, pečivo a cukroví, nádivky do pečiva, polevy, zmrzliny, krémy, zavařeniny, šťávy, kompoty, cukrovinky, ozdoby dortú, cukrovinek a rúzných mäsitých jídel, nápoje.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1990 | Úsporná kuchařka |
1947 | Zlatá úsporná kuchařka s rozpočty: Úsporná kniha každé domácnosti |
1916 | Kniha vzorné domácnosti |
1933 | Česká vegetariánská kuchařka Anuše Kejřové |
2012 | Malá úsporná kuchařka |