Americká kuchyně v redukční variantě tempo & emoce
Jaroslav Kalivoda
Nehodnoceno
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2005 | Island - průvodce |
2007 | Rakousko průvodce |
2009 | Srí Lanka / Maledivy - průvodce |
2001 | Jak předejít diabetickým komplikacím |
2006 | Aljaška a oblast Yukonu |