Basic Baking tempo & emoce
Cornelia Schinharlová
Vařit se dá rychle, péct však ne. Zato je to jednodušší. Když máme po ruce máslo, cukr, vajíčka a mouku, máme poloviční moučník. Přidáme-li jemný tvarohový sýr, skořici a vzduch, bude z toho jemný koláč. Ozdobíme marcipánem nebo šlehačkou? Hurá, je z toho dort! Jak připravit těsto (třené, odpalované, kynuté, bezé, křehké), o všem, co vylepšuje pečení (kakao, marcipán, piškoty, zavařenina, rozinky), jak zdobit, 17 šikovných přístrojů, bez nichž to nejde a bezpočet receptů na oblíbené sladké i slané moučníky pro všední den i pro svátek - to je basic baking neboli moderní pečení - utřít, ušlehat, dodělat a ozdobit. Pro všechny, kteří "milují moučníky a nenávidí pečení".... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
Basic Baking (Gräfe und Unzer Verlag GmbH), 2003
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.