Chcete si pochutnať? tempo & emoce
Mária Hajková
V knihe je výber predpisov z maďarskej kuchyne na spestrenie jedálneho lístka. Maďarská kuchyňa sa vyznačuje najmä tým, že do jednotlivých pokrmov sa pridáva väčšie množstvo mletej sladkej a podľa chuti aj pálivej červenej papriky. Medzi svojrázne pokrmy maďarskej kuchyne, ktoré sa pripravujú na mletej červenej paprike, patrí guláš, perkelt, paprikáš a tokáň. Kapitoly: Polievky, Závarky a vložky do polievok, Studené a teplé predjedlá, Nátierky a peny, Mäsá-Hovädzie, teľacie, bravčové, baranie a kozľacie, Hydina, Zverina, Ryby, Vnútornosti, Rozličné mäsité a bezmäsité jedlá, Múčne pokrmy a múčniky. Vydanie prvé. Cena knihy v čase vydania: 12.- Kčs.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |