Čokoláda tempo & emoce
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 7. díl >
V této knížce se dozvíte, jak se kult kakaového bobu rozšířil po celé Evropě a zpět do Ameriky a jak vynález jednoduchého lisu vyvolal ve výrobě čokolády revoluci. Seznámíte se i s postupy používanými při výrobě kakaového prášku, poznáte různé druhy čokolády k jídlu a už vůbec neodoláte mučivému výběru lákavých receptů od starých oblíbených až po zajímavé novinky, které jistě vzbudí vaši pozornost.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1996 , Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. MacanaOriginální název:
The National trust little Library - Chocolate, 1990
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2006 | ![]() |
2006 | ![]() |
2004 | ![]() |
2004 | ![]() |
1992 | ![]() |