Domácí řeznická kuchařka tempo & emoce
Josef Dušátko
Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv. Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
kuchařky zabijačka vepřové maso maso domácí výroba paštiky salámy klobásy
Autorovy další knížky
2001 | Zabijačka |
2016 | Domácí řeznická kuchařka |
1989 | 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček |
1993 | Klobásy a paštiky |
1987 | Chalupář udí a vaří |