Domácí uzení – ryby, maso, drůbež tempo & emoce
Maria Sartor
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529228/bmid_domaci-uzeni-ryby-maso-drubez-6592833080ed4.jpg
0
0
0
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.... celý text
Hobby Kuchařky
Vydáno: 2019 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
SELBST RÄUCHERN: Fisch, Fleisch und Geflügel, 2016
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.