Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření tempo & emoce
Govind S. Rajpoot
Nehodnoceno
Staroindické učení o stravě a zdraví, základní znalosti o podstatě potravin, speciální zeleniny, speciální suroviny, farmacie v kuchyni - dozvíme se, které koření je nejlepší na bolest a nemoce, množství receptů jak správně a dobře uvařit a ochutit pokrmy, např. rýži, sabzí, sladkosti, čatní, slané speciality, placky, čaje a nápoje a další.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1995 | Indická kuchyně - Ajurvéda - Koření |
2002 | Ájúrvédské masáže Dátá snéhan |
1992 | Indická kuchyně a zdraví |
1993 | Indické bajky pro studenty angličtiny / Indian Fables for students of Czech language |