Krkonošská kuchařka aneb Hory dávají chléb tempo & emoce
Miloš Gerstner
Tato knížka čtenáře provádí ročními obdobími a měsíci v Krkonoších a popisuje tradiční jídla a zvyky. Připojený recept nabízí vyzkoušet si, jak se dříve na horách vařilo, a oživit si někdy již zapomenuté chutě. Dozvíte se například, co je to "gramatika", "falešný pajšl" nebo "netynka", a budete si třeba moci připravit vánoční hubovec. Vydáváme společně s nakladatelstvím Dauphin. Druhé vydání oblíbené knihy.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Krkonoše krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2015 | Prokletí pastýřů z Rohu |
2015 | Krkonošská kuchařka aneb Hory dávají chléb |
1999 | Vánoční snění: krkonošské pohádky |
2023 | Hory dávají chléb - Zlomek kroniky hor |
2017 | Cesty po kousku nebe |