Moderní řízení hotelového provozu tempo & emoce
Jaromír Beránek
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena středním hotelovým a vyšším odborným školám, zároveň je aktreditačním spise Vysoké školy hotelové v Praze a studentům přináší kompletní znalosti z klíčových oblastí hotelnictví - hotelového managementu, organizace, ubytování a stravování, technického zajištění, obchodně-ekonomické informace a zejména marketingový mix. Zásadní jsou informace o moderním řízení hotelu, hodnocení kvality, krozovém mamgementu i legislativě.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1991 | Receptury teplých pokrmů |
2007 | Dietní stravování - jednotný dietní systém |
2013 | Moderní řízení hotelového provozu |
2020 | Když je život online |
2007 | Řízení hotelového provozu |