Myslivecká kuchyně staročeská tempo & emoce
Olga Růžena Rozmarová
•Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. •Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. •Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. •Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2013 | Myslivecká kuchyně staročeská |
1922 | Česká kuchyně |
1916 | Vzorná česká kuchyně a domácnost |