Pečeme pro diabetiky tempo & emoce
Libuše Vlachová
Předpisy pro "dia" moučníky respektují hlavní zásady pro přípravu diabetických moučníků (spočítané sacharidy a tuky v gramech). Technologické postupy jsou podrobně vypracovány, potřebné suroviny a přísady jsou graficky zvýrazněny. Kuchařka uvádí tři sta sladkých i slaných moučníků (záviny, rolády, bábovky, sladké chlebíčky, koláče, bublaniny,řezy, dorty, kynuté a teplé moučníky, ovocné dezerty, čajové a vánoční pečivo, slané a domácí pečivo a moučníky slazené fruktózou). Speciální kuchařka uvádí předpisy na diabetické moučníky v souladu s požadavky na dietu při onemocnění cukrovkou.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |