Pokrmy připravené na grilu a v tlakovém hrnci tempo & emoce
Mária Hajková
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354513/mid_pokrmy-pripravene-na-grilu-a-v-tlak-3AT-354513.png
0
0
0
Po úvodním popisu grilování a tepelného zpracování potravin v přetlakovém nadobí následuje řada předpisů k přípravě pokrmů, zejména masitých, uvedenými způsoby.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1968 , PráceOriginální název:
Jedlá pripravené v grili a v tlakovom hrnci
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |