Připravujeme zvěřinu tempo & emoce

nehodnoceno
Připravujeme zvěřinu
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270885/bmid_pripravujeme-zverinu-yMW-270885.JPG 0 0 0

V úvodu autor informuje o stahování, škubání a kuchání zvěřiny, o jejím nakládání, přípravě mořidla apod. Uvádí předpisy na úpravu srnčí, jelení, daňčí, mufloní a černé zvěře, zajíce, divokého králíka, bažanta, koroptve,divoké husy a kachny, tetřeva, tetřívka, sluky, kvíčaly a divokého holuba.


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

kuchařky zvěřina

Autorovy knížky

1979  0%Připravujeme zvěřinu