Provozujeme pohostinství a ubytování tempo & emoce
Jaromír Beránek
Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje postupem při přebírání nemovitostí do vlastnictví nebo do správy, podrobně specifikuje hygienické a požární předpisy, podmínky ubytování, ochranu hostů a jejich majetku, povinnosti zaměstnanců a zaměstnavatele atd.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1991 | Receptury teplých pokrmů |
2007 | Dietní stravování - jednotný dietní systém |
2013 | Moderní řízení hotelového provozu |
2020 | Když je život online |
2007 | Řízení hotelového provozu |