Rajčata tempo & emoce
Lenka Požárová
Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct poplácat Parmezánové prdelky, prozkoumáte a objevíte Jeskyňky se smaragdovým pokladem a obtočí si vás Plazivé liány v rajčatové džungli. Prostě od talíře se jen tak neodtrhnete a se solničkou v ruce budete toužebně očekávat první úrodu na zahrádce nebo na trhu.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2014 | Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice |
2018 | Rozmačkané ego se slaninou |
2014 | Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice |
2020 | Londýn prostě žeru |
2010 | Jak jsem proje(d)la svět (1) |