Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky tempo & emoce
Martina Kittler
Rychlokurs vaření Stojíte bezradně uprostřed kuchyně s pánví v ruce, za chvíli má přijít návštěva, ale vy nemáte ani potuchu, jak vykouzlit křupavé pečené brambory, šťavnatý rybí filet, nebo dokonce sladkou tečku v podobě pečeného jablka s vanilkovou omáčkou. Tady pomůže jen Rychlokurs vaření: přes noc se z kuchařského eléva stanete šéfkuchařem. Krok za krokem a s pomocí mnoha fotografií se naučíte vše, co je pro přípravu chutných jídel podstatné. Rychlokurs, jak připravit lahodné pokrmy z brambor, těstovin, rýže, zeleniny, masa a drůbeže, ryb a mořských plodů i ovoce. Rychlokurs, jak chytře nakupovat i hospodařit Takže rychle do kuchyně!... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2010 | Rychlokurs vaření - Bleskový úspěch pro začátečníky |
2011 | Kuchařka na hubené časy |
2015 | Dýně - To nejlepší z podzimní úrody |
2021 | Buddha bowls : asijské salátové mísy |
2007 | Omáčky |