Saláty a jejich úprava tempo & emoce
Václav Soukup
nehodnoceno
Vyzkoušná příruční kniha pro každou hospodyni, kuchařku, majitele jídelen a restaurací pojednávající o úpravě všech možných salátů za zeleniny, hlíz, bylin, hub, různých druhů ryb, pečení, masitých pokrmů a pod.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1942 | Brambory a jejich úprava |
1948 | Zelinářská kuchyně |
1937 | Bezmasá a rybí kuchyně |
1904 | Saláty a jejich úprava |
1904 | Domácí a cizí nápoje |