Bezmasá a rybí kuchyně přehled
Václav Soukup
Příruční kuchařská kniha pro menší i větší domácnosti. recepty i návody jsou rozděleny do sedmnácti kapitol dle druhů jídel - od předkrmů, polévek hlavních jidel až po saláty, zákusky a dezerty. Autor do receptů shrnul své zkušenost vrcních kuchaře v největších evropských městech.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezmasá a rybí kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Bezmasá a rybí kuchyně v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
polévky bezmasá jídla rybí recepty
Autorovy další knížky
1942 | Brambory a jejich úprava |
1948 | Zelinářská kuchyně |
1937 | Bezmasá a rybí kuchyně |
1904 | Saláty a jejich úprava |
1904 | Domácí a cizí nápoje |