Selská kuchyně tempo & emoce
Jana Duží
Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy a jako bonus je kniha proložená kreslenými vtipy.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2003 | Snář od A do Ž |
2007 | Horoskopy a snář z dob našich babiček |
2009 | Knedlíky a omáčky |
2009 | Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky |
2009 | Čínská kuchyně |