-

Sklizeň a zpracování ovoce tempo & emoce

Nehodnoceno
Sklizeň a zpracování ovoce
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383177/bmid_sklizen-a-zpracovani-ovoce-sKm-383177.jpg 0 0 0

Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů. 1. vydání.


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

ovoce

Autorovy další knížky

Václav Kác
česká, 1897 - 1975
1949  0%Kniha o zahradě
1958  0%Sklizeň a zpracování ovoce
1955  0%Konservujeme ovoce a zeleninu
1947  60%Tekuté ovoce