-

Sýry - Druhy a recepty tempo & emoce

Sýry - Druhy a recepty
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178076/syry-druhy-a-recepty-178076.jpg 4 1 1

Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Lexikon vom Käse


více info...

Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.