Technologie masného průmyslu 1. díl tempo & emoce
Václav Klofát , kolektiv autorů
Nehodnoceno
První díl knihy je rozdělen na část všeobecnou a na část pojednávající o jateční výrobě. Dílo je výsledkem kolektivní spolupráce řady autorů a obsahuje platné technologické postupy a jakostní normy pro jateční i masnou výrobu, včetně sádla, loje a masových konzerv. Vyprac. Hl. správa masného a rybného prům. za spoluúčasti techniků z podniků a pracovníků Výzkum. úst. pro maso a ryby v Brně ; Předmluva.: Václav Klofát... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.