Technologie pekařství. 1. díl, Černé pekárny - výrobny chleba tempo & emoce
kolektiv autorů
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg
0
0
0
Praktická příručka o výrobě chleba je určena ke školení žen, nově nastupujících do práce v pekárnách, a k doškolování pekařských kádrů. Podává výklad o surovinách k výrobě chleba, o skladování mouky, o přípravě kvasu, o mísení těsta, jeho formování a kynutí, o dělicích a formovacích strojích, o různých druzích pekařských pecí a pečení chleba, o posuzování jakosti chleba, o jeho skladování a dopravě.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.