Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny tempo & emoce

nehodnoceno
Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535088/bmid_vlastnosti-a-vyznam-bordeauxskej-sm-66021feaf03bd.jpg 0 0 0

Slovenské označení smiešanina není nic jiného, než jícha, tedy bordóská jícha, klasický přípravek proti plísni révy vinné. Po historickém úvodu následují kapitoly popisující přípravu jíchy, včetně návodu na správné hašení vápna, rozpouštění modré skalice, správné smíchání obou roztoků, zkoušku jíchy a zvýšení přilnavosti roztoku.... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

choroby rostlin vinná réva

Autorovy další knížky

Karol Kříž
slovenská
1942  %Vlastnosti a význam bordeauxskej smiešaniny
1947  %Sírovápenatá smiešanina