Zapékané pochoutky tempo & emoce
Miloslav Nosovský
Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o tom přesvědčíte, vy zkoušíte-li některý z nabízených receptů. Na své si přijdou jak milovníci masitých pokrmů, tak i zatvrzelí vegetariáni a vyznavači méně kalorické stravy, ale i gurmáni, kteří se nebojí experimentovat a improvizovat v kuchyni. ... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1996 | Koření - kouzlo ve Vaší kuchyni |
2000 | Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté |
2004 | Sýry v naší kuchyni |
2007 | Zapékané pochoutky |
2002 | Minutky |