Zapékané pochoutky podobné
Miloslav Nosovský

Ve všech světových kuchyní, včetně české, se vyskytují v hojné míře pokrmy, které se upravují tímto způsobem a jsou velmi oblíbené pro svůj charakter, široký sortiment použitých surovin a jednoduchost přípravy. Sami se o tom přesvědčíte, vy zkoušíte-li některý z nabízených receptů. Na své si přijdou jak milovníci masitých pokrmů, tak i zatvrzelí vegetariáni a vyznavači méně kalorické stravy, ale i gurmáni, kteří se nebojí experimentovat a improvizovat v kuchyni. ... celý text
Podobné knihy (10)

Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, ... více

Na 200 stranách naleznete 399 zcela nových receptů na téma zapékaná jídla. Titul je rozdělen do 18-ti kapitol, které jsou barevně odlišeny. více

Zapečená a gratinovaná jídla. více

Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špen... více

Kuchařka obsahující 330 receptů na zapékaná jídla. Od předkrmů po hlavní jídla, od typických receptů po méně obvyklé. více

Recepty na zapékaná jídla pro 4 osoby více

V této knize se ocitnete ve světě nákypů, zapékaných (gratinovaných) jídel a suflé a dozvíte se, jak rozmanitá řada jídel existuje mezi vydatnými krajovými nákypy a lahodnými lehkými suflé. A snad se budete divit, co vše... více

Kuchařka obsahuje výběr receptů na zapékané pokrmy. Tato technologie nabízí bezpočet různých variant, které můžeme kombinovat podle surovin i stavu peněženky. Autorka nabízí vyzkoušené recepty, podle kterých se dá skuteč... více

Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hrušk... více

Jak je to prosté a přitom chutné, prostě neodolatelné: takové jsou křupavé nákypy, zapékané pokrmy i jemná suflé, ideální pro hosty i oblíbená jídla pro celou rodinu. Jenom je třeba zvolit správné přísady a vše dobře och... více
Autorovy další knížky
1996 | ![]() |
2000 | ![]() |
2004 | ![]() |
2002 | ![]() |
2007 | ![]() |