Zavařování tempo & emoce

Zavařování
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217103/bmid_zavarovani-IJh-217103.jpg 5 5 5

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování. Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Ovoce Zelenina Maso & ryby Ochucovadla & koření Sirupy & likéry Z mrazáku Zásoby v kuchyni... celý text

Kuchařky
Vydáno: , Burda
více info...

Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.